Dental Tribune Belgium (Flemish)

Oud Goud Inkoop, voor een eerlijke prijs

November 11, 2019

Dat oude kronen, bruggen en ander goudafval geld kan opleveren weet iedereen, maar waar kun je het beste verkopen? Oud Goud Inkoop is correct, discreet en biedt eerlijke prijzen voor alle soorten goudafval.

Oud Goud Inkoop, de specialist in edelmetaal

Oud Goud Inkoop is een Nederlandse éénmanszaak met meer dan 20 jaar ervaring in de edelmetaal branche. Wij zijn actief door heel het land en kopen diverse goud houdende afvalstromen op.

Denk hierbij aan sieraden- en goudsmidsatelier afval, gouden en zilveren munten, maar ook dentaal afval in de vorm van gebruikte kronen en bruggen, en diverse afvalstomen van dentaal laboratoria zoals slijpsel en gietresten.

Door de vele verschillende dentaal legeringen die er zijn blijft het goed op waarde schatten van dentaal afval een pittige klus.

Door de jarenlange ervaring opgedaan bij de recycling afdeling van een groot edelmetaalbedrijf heeft Oud Goud Inkoop genoeg kennis in huis zodat het een uiterst reële en eerlijke prijs kan bieden voor uw kronen, bruggen en ander dentaal afval.

Eerlijkheid duurt het langst.

Dit is een waarheid als een koe en kan als bedrijfsmotto van Oud Goud Inkoop gezien worden.

Veel bedrijven die goud opkopen kunnen een beetje de schijn tegen hebben opportunistisch te zijn. Met veel éénmalige klanten is het voor te stellen dat in de edelmetaal branche de verschillen in vergoeding aanzienlijk kunnen zijn.

Oud Goud Inkoop streeft juist naar langdurige en harmonieuze zakenrelaties. Gewoon omdat het prettiger zaken doen is wanneer beide partijen goed behandeld én tevreden zijn.

Daarnaast mikt Oud Goud Inkoop op veel vaste klanten als juweliers, goudsmeden, tandartsen en dentaal laboratoria. Bovendien is dit vak gewoon het leukste vak is dat er is; mensen blij maken door hun royaal te vergoeden voor het mogen opruimen van hun afval.

Transparantie, goede service, eerlijke behandeling, discretie en vertrouwen zijn de bouwstenen voor een goede relatie, dat geldt zeker óók voor de handel in edelmetaal.

Daarom is Oud Goud Inkoop zo transparant mogelijk over zijn werkwijze, en worden de karaatprijzen die voor sieraden gegeven worden, iedere dag aangepast op de site aan de actuele dagkoers.

De prijzen zijn gestaffeld, dus hoe meer volume, hoe hoger de prijs. Maar ook met kleine hoeveelheden zijn de vergoedingen vaak aantrekkelijker dan elders. Zowel voor de particulier, juwelier, dentaal laboratoria en tandartsen.

Meer informatie vinden of een afspraak maken is eenvoudig:

Site: www.oud-goud-inkoop.nl

E-mail: sander@oud-goud-inkoop.nl

Telefoon: 06 – 111 32 999

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Issues
E-paper

DT Belgium (Flemish) No. 4, 2020

Open PDF Open E-paper All E-papers

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International