Dental Tribune Belgium (Flemish)

My smile is powerful! Nieuwe campagne voor Opalescence®-bleeksystemen

By Ultradent Products
August 09, 2019

De schoonheid en kracht van een natuurlijke glimlach is te zien in de nieuwe Opalescence-campagne van Ultradent Products. De campagne „My smile is powerful“ gaat over cosmetisch tandenbleken en dat iedereen een mooie, natuurlijke glimlach kan hebben.

Aan de hand van persoonlijke verhalen van echte mensen vertellen we hoe een stralende glimlach een verschil kan maken en hoe tandartsen patiënten kunnen helpen om een prachtige glimlach te krijgen waarmee ze zich zeker voelen.

In de internationale campagne is opzettelijk geen gebruikgemaakt van professionele modellen, maar juist van gewone mensen van allerlei leeftijden en uit verschillende landen. Hiermee willen we laten zien dat Opalescence-thuisbleeksystemen geschikt zijn voor alle doelgroepen en levensstijlen en perfect passen binnen iemands dagelijkse bezigheden.

De campagne is gekoppeld aan heel veel activiteiten op social media. Volg ons op social media (Facebook en Instagram) om meer te zien van deze mooie campagne! Wat is het verhaal achter uw glimlach? #MySmileIsPowerful
Lees meer op opalescence.com/nl/mysmileispowerful.

Comments are closed here.

Latest Issues
E-paper

DT Belgium (Flemish) No. 2, 2020

Open PDF Open E-paper All E-papers

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International