Dental Tribune Belgium (Flemish)

Arseus Lab organiseert Future Day in België, Nederland en Frankrijk

By Arseus Lab
April 22, 2015

Waregem – Arseus Lab NV, samen met zijn verbonden ondernemingen een van Europa’s leidinggevende leveranciers van producten en diensten voor tandtechnische laboratoria, nodigt tandtechnici uit op de Future Day.

De volgende evenementen vinden plaats op:

  • 24 april 2015, in Eindhoven, Nederland, en op
  • 07 mei 2015, in Nice, Frankrijk.

De Future Day is gericht op alle tandtechnici – niet-gebruikers, nieuwe gebruikers en bestaande gebruikers van de CAD/CAM-technologie. De deelnemers krijgen de gelegenheid om te ontdekken hoe ze zich vertrouwd kunnen maken met complexe gevallen, hoe de patiëntenzorg verbeterd kan worden, en hoe hun laboratorium een meerwaarde kan krijgen.

Met sprekers als Éric Berger en zijn lezing “La révolution esthétique des réalisations par les techniques de CFAO“, Dirk Strubbe die het heeft over NOVUX en de intrede in de digitale wereld, en August Bruguera met zijn presentatie “Les étapes essentielles de la dentisterie esthétique”, worden ervaringen en inzichten geboden in de digitalisering van de tandtechniek.

“Ons doel is om diegenen die hun eerste stappen zetten in de digitale wereld te begeleiden en diegenen die deze technologie reeds gebruiken en hun kennis willen perfectioneren te ondersteunen,” zei Dominique Deschietere, Chief Executive Officer van Arseus Lab.

Op 27 maart 2015 organiseerde Arseus Lab de allereerste Future Day in het congrescentrum MICX te Mons, België. Meer dan 200 tandtechnici bezochten dit evenement, waarin ze naast de voorstelling van de IDS-nieuwigheden en de interessante en bijzonder informatieve lezingen ook de kans kregen om ervaringen uit te wisselen met vakmensen, vooraanstaande opinieleiders en de industrie, een ideaal platform voor netwerking. Ook werden nieuwe producten zoals de NOVUX scanners NX150 en NX 200 gelanceerd, met de NOVUX 3D printers NX3 en NX4 als blikvangers van de avond.

Arseus Lab is een groot pleitbezorger van een betere patiëntenzorg. In samenwerking met Henry Schein introduceerde de onderneming tijdens Dentex 2014 in België het totaalconcept ConnectDental, om dentale professionals te helpen bij het verlenen van hoogwaardige patiëntenzorg.

ConnectDental is toonaangevend in digitale innovatie en levert deskundig advies, ondersteuning en producten aan tandartsen en tandtechnici die hun werkstroom bij het vervaardigen van restauraties willen digitaliseren. Digitale tandheelkunde betekent voor dental professionals een efficiënte integratie van nieuwe technologieën in hun praktijk, een verhoging van hun productiviteit en efficiëntie, én een betere patiëntenzorg.

ConnectDental werd ontwikkeld om professionals te helpen bij hun keuze van de geschikte technologie en ze te begeleiden bij de integratie hiervan in hun praktijk. Bovendien biedt ConnectDental continu ondersteuning met doorlopende updates van nieuwe ontwikkelingen en onbeperkte toegang tot opleiding en training – dit alles met als doel de patiëntenzorg te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International