Dental Tribune Belgium (Flemish)
News
LG Medical Display. Voor een haarscherpe diagnose.

March 31, 2021 | Advertorial

Zorg voor een nauwkeurige diagnostiek en een prettige werkervaring in uw praktijk met de medische monitoren van LG. De monitoren zijn DICOM deel 14 gecertificeerd, geven over de jaren heen een stabiele helderheid en kleurweergave en hebben een gedetailleerd IPS scherm. Bovendien zorgt de ergonomische designstandaard voor comfortabel gebruik in verschillende situaties. Alles voor een haarscherpe diagnose.

Uitnodiging voor live webinars

March 17, 2021 | Advertorial

Optimalisatie van uw afdrukproces door vereenvoudiging en standaardisatie. Dit is exact waar het 3M Succes Simplified concept overgaat!

advertisement
Uitnodiging voor live webinars

March 4, 2021 | Advertorial

Optimalisatie van uw afdrukproces door vereenvoudiging en standaardisatie. Dit is exact waar het 3M Succes Simplified concept overgaat!

STOP Mouthwash beschermt

December 10, 2020 | Advertorial

STOP Microbial Oral Shield Mouthwash werd samengesteld door internationale, tandheelkundige en wetenschappelijke experts, en levert een geavanceerde 360° bescherming. Het is klinisch bewezen dat STOP virussen, bacteriën, schimmels en andere microben met een veel grotere doeltreffendheid uitroeit dan toonaangevende concurrenten.

advertisement
Oud Goud Inkoop, voor een eerlijke prijs

November 11, 2019 | Advertorial

Dat oude kronen, bruggen en ander goudafval geld kan opleveren weet iedereen, maar waar kun je het beste verkopen? Oud Goud Inkoop is correct, discreet en biedt eerlijke prijzen voor alle soorten goudafval.

QuickSleeper: dé nieuwe standaard in anesthesie

November 11, 2019 | Advertorial

Bij patiënten die verdoofd worden, komt het voor dat angst of pijn ervaren wordt, of dat hun lip, tong en wang gevoelloos zijn. Bij traditionele verdovingen is het voor de tandarts soms moeilijk het doelgebied verdoofd te krijgen, bijvoorbeeld bij een molaar met pulpitis.

Interview: “KATANA™ Zirconia en CERABIEN™ ZR porselein is een ideale combinatie”

August 14, 2019 | Advertorial

Als tandtechnicus met vele jaren ervaring streeft Björn Roland in zijn laboratorium altijd naar hetzelfde doel: restauraties met een betrouwbare functionaliteit die naadloos het natuurlijke gebit nabootsen. In dit interview legt hij uit hoe hij de tandtechnische oplossingen van Kuraray Noritake Dental in zijn dagelijkse workflow integreert en deelt hij een aantal tips voor het creëren van tandtechnische restauraties die esthetisch aantrekkelijk zijn.

advertisement
Dr. Paolo Baldissara: “Het KATANA™ Zirconia Block is een uiterst veelbelovende technologie”

August 6, 2019 | Advertorial

Met meer dan 30 jaar ervaring als tandarts en onderzoeker zou het dr. Paolo Baldissara vergeven worden als hij het iets rustiger aan zou doen. Maar dat gebeurt nog lang niet, want hij blijft voorop lopen bij de ontwikkeling van keramische restauratiematerialen en de integratie ervan in CAD/CAM-workflows.

Ultradent Products Inc. presenteert: MTAFlow-wortelkanaalreparatiecement

October 2, 2018 | Advertorial | News

Ultradent Products Inc. komt met een nieuw product op de markt: MTAFlow (MTA staat voor mineraaltrioxideaggregaat). MTAFlow is een reparatiecement dat speciaal is ontwikkeld voor pulpotomieën, pulpaoverkappingen, apexvullingen, apexificatie, perforatieherstel en wortelresorptie.

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International