Dental Tribune Belgium (Flemish)

Uitnodiging voor live webinars

March 04, 2021

Optimalisatie van uw afdrukproces door vereenvoudiging en standaardisatie. Dit is exact waar het 3M Succes Simplified concept overgaat!

- Advertorial -

Een perfecte afdruk vormt een exacte kopie van de klinische situatie, bij voorkeur meteen de eerste keer. We laten zien hoe u fouten in het afdrukproces herkent én voorkomt door het vereenvoudigen en standaardiseren van de procedure.

Het uitvoeren van een indirecte restauratie is een complex proces. Alleen al bij het plaatsen van een eenvoudige kroon zijn minstens 60 handelingen en beslissingen nodig. In de afgelopen jaren zijn talloze, innovatieve tandheelkundige materialen en nieuwe technieken ontwikkeld. Behandelkeuzes zijn hierdoor ook veel ingewikkelder geworden, waarmee de kans op fouten in de procedure toeneemt. Er is echter een eenvoudige oplossing.

Welke? Vereenvoudigen en standaardiseren. Dat is exact wat het 3M Succes Simplified concept inhoudt!

Luister mee met deze serie van twee webinars, die ingaan op de meest voorkomende (oorzaken van) afdrukproblemen en de oplossingen voor de perfecte afdrukprocedure.

 

23 Maart 2021 - 20:00 Uur

“De 10 Gouden Regels voor en perfecte afdruk“

Registreer nu

 

31 Maart 2021 - 20:00 Uur

“Probleemoplossingen bij afdrukken“

Registreer nu

 

Aldo de Ranitz zal in 2 sessies zijn kennis delen om het afdrukproces te vereenvoudigen. De 1e sessie zal gaan over de belangrijkste aspecten bij het maken van een goede afdruk.

De 2e sessie zal in het teken staan van de meest voorkomende afdrukproblemen, mogelijke oorzaken daarvan en oplossingen bieden om het afdrukproces te verbeteren.

Aldo is als product specialist binnen 3M Oral Care verantwoordelijk voor de educatie m.b.t. de dentale producten en bijbehorende procedures.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International