Dental Tribune Belgium (Flemish)

Succesvol in de tandheelkunde

By Reinier van de Vrie
May 18, 2020

HOOFDDORP - Onder het motto ‘Samen succesvol in de tandheelkunde van morgen’ organiseert Ivoclar Vivadent van 25 tot 29 mei 2020 het International Expert Symposium (IES) als online evenement. Die vijf dagen delen zestien internationale sprekers hun expertise met de deelnemers.

Het evenement zou in juni van dit jaar in Parijs plaatsvinden, maar door de coronacrisis wordt het nu online gedaan. Ivoclar Vivadent hoopt zo haar klanten op de hoogte te kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen. Deelname aan het evenement is gratis. Vijf dagen delen zestien tandheelkundige experts uit acht landen in korte lezingen hun nieuwe kennis en inzichten in geavanceerde technologieën en trends in de tandheelkunde. Na iedere lezing volgt er een interactieve discussie. Daarnaast zijn er on-demand sessies. Professor Jean-Pierre Attal, Universiteit van Parijs, zal als wetenschappelijke voorzitter de lezingen introduceren en de interactieve paneldiscussies modereren.
Geïnteresseerden kunnen zich gratis registreren op www.ivoclarvivadentacademy.com/ies.
Alle lezingen en sessies zijn na afloop ook on-demand beschikbaar. Deelnemers kunnen CE-credits behalen voor elk van de vijf dagen, inclusief de extra verdiepingssessies on-demand. Alle inhoud is beschikbaar in het Frans, Engels en Duits.

Bron: Ivoclar Vivadent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International