Dental Tribune Belgium (Flemish)

QuickSleeper: dé nieuwe standaard in anesthesie

November 11, 2019

Bij patiënten die verdoofd worden, komt het voor dat angst of pijn ervaren wordt, of dat hun lip, tong en wang gevoelloos zijn. Bij traditionele verdovingen is het voor de tandarts soms moeilijk het doelgebied verdoofd te krijgen, bijvoorbeeld bij een molaar met pulpitis.

Om hier iets aan te doen is sinds 1998 door Dental Hi Tec uit Frankrijk een uniek computergestuurd systeem voor intraossale anesthesie ontwikkeld, de QuickSleeper. Dit systeem injecteert zo dicht mogelijk bij de apex, in het midden van het spongieus botweefsel, waardoor de effectiviteit aanzienlijk hoger is dan bij andere technieken. De verdoving werkt onmiddellijk. Er kan meteen behandeld worden.

Patiënten ervaren geen verdoofd gevoel. Ook blijven wang, tong en lippen onverdoofd, dus is er geen risico op bijvoorbeeld lipbijten bij kinderen. De patiënt ervaart geen na-effecten wat heel aangenaam is voor de verderzetting van zijn dagdagelijkse activiteiten.

Meer dan 1.000 Belgische collega’s gebruiken intussen het systeem. Sinds dit jaar zijn wij, Straight Dental, exclusief dealer van de QuickSleeper. Wij zijn 100% geëngageerd om het patiëntcomfort en het werkplezier van iedere tandheelkundige praktijk te optimaliseren, zodat u uw werk op de beste en prettigste manier kunt doen.

Als u nieuwsgierig bent, naar wat de QuickSleeper voor u en uw praktijk kan betekenen, komen we graag bij u op de praktijk langs om een demo te geven. Neem contact met ons op om een demo aan te vragen:

Telefoon: 0489-64 14 82

E-mail: info@straightdental.com

Website: straightdental.com/quicksleeper/be

1 Comment

  • BVBA Tandartsenpraktijk Buyse Guido Schilde says:

    Goedemiddag, ik heb voor Kerstmis 3 metalen “kokers” besteld voor de Quicksleeper, waar je de carpules in aanbrengt. Ik heb ze helaas nog steeds niet ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Issues
E-paper

DT Belgium (Flemish) No. 2, 2020

Open PDF Open E-paper All E-papers

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International