Dental Tribune Belgium (Flemish)

Nieuwe samenwerking MOND en European Dental Group

February 08, 2021

Tandartspraktijkengroep MOND en European Dental Group (EDG) hebben besloten om de krachten te bundelen. Voortaan zullen ze als partners de uitdagingen binnen de Belgische tandheelkunde aangaan onder de vlag van MOND. Hun gezamenlijke missie is om kwaliteit en patiëntenzorg op de eerste plaats te zetten.

MOND bestaat op dit moment uit zeven moderne groepspraktijken en een eigen tandtechnisch laboratorium. De organisatie staat voor kwalitatieve mondzorg in een professioneel kader. Ze ontzorgen en omkaderen tandartsen in de dagelijkse werking, waardoor de focus op patiëntenzorg en kwaliteit op elk moment gewaarborgd kan blijven. Dit is belangrijk in een wereld die steeds complexer wordt op het gebied van regelgeving en administratie, maar ook steeds hogere eisen stelt aan specialisatie, innovatie en digitalisering.

EDG is als internationale mondzorgorganisatie met diezelfde visie al meer dan veertien jaar succesvol actief in het groeperen, ondersteunen en professionaliseren van tandartspraktijken en tandtechnische laboratoria. De organisatie brengt dan ook veel kennis en knowhow aan boord op gebieden als kwaliteitsmanagement, bedrijfsvoering en opleiding. De unieke combinatie met de lokale expertise van MOND brengt het beste van twee werelden samen voor zowel patiënten als tandartsen.

Met deze samenwerking zal het groeiverhaal van MOND extra kracht bijgezet worden. Zo wordt de ambitie onderstreept om ook in de toekomst nieuwe tandartsen en praktijken te blijven aantrekken. Tommie Van de Velde & Alexander Declerck, oprichters van MOND, denken dat EDG de ideale partner is om verder mee te groeien zonder de identiteit en visie van MOND te verliezen: een groep voor en door tandartsen.

Meer informatie is te vinden op www.uwmond.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International