Dental Tribune Belgium (Flemish)

Nieuwe dentale beurs in Brussel: Dentalia Expo

March 09, 2020

BRUSSEL - België heeft er een nieuwe dentale vakbeurs bij: Dentalia Expo. Van 8 tot en met 10 oktober 2020 is het hele mondzorgteam welkom in Brussels Expo. Dentalia wil meer zijn dan enkel een beurs. Zo brengt het gedurende het hele jaar dagelijks via social media nieuwe verhalen over de mondzorg.

Dentalia heeft in oktober een beursvloer van 6.000 m2, met 100 tot 120 exposanten. Voor deze eerste editie worden tussen 5.000 en 7.000 bezoekers verwacht.
Maar Dentalia wil meer bieden. Zo biedt het via een digitaal platform, inclusief social media, een manier tot dagelijkse communicatie tussen alle deelnemers binnen de tandheelkundige sector. Zowel de nieuwste ontwikkelingen, productinnovaties en technieken als alle kleine dingen die zich dagelijks voordoen in het vakgebied komen daarbij aan bod.

Op de expo zijn ook workshops en lezingen te volgen, wordt er extra aandacht gegeven aan bioproducten en is er ruimte om bij te praten met collega’s.

Dentalia werd opgezet door Pierre Ravets, oprichter van vakbeurs Dentex, en zijn zoon Martin Ravets. “Dentalia wordt een mix van de ervaring die mijn vader heeft in het organiseren van dentale beurzen en de nieuwe energie die ik meebreng in de tandheelkunde. Dentalia Together is gemaakt door en voor de dentale sector”, zegt Martin Ravets. Hij geeft aan dat vader en zoon met Dentalia de ‘dental family celebration’ willen terugbrengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Issues
E-paper

DT Belgium (Flemish) No. 2, 2020

Open PDF Open E-paper All E-papers

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International