Dental Tribune Belgium (Flemish)

LG Medical Display. Voor een haarscherpe diagnose.

March 31, 2021

Zorg voor een nauwkeurige diagnostiek en een prettige werkervaring in uw praktijk met de medische monitoren van LG. De monitoren zijn DICOM deel 14 gecertificeerd, geven over de jaren heen een stabiele helderheid en kleurweergave en hebben een gedetailleerd IPS scherm. Bovendien zorgt de ergonomische designstandaard voor comfortabel gebruik in verschillende situaties. Alles voor een haarscherpe diagnose.

- Advertorial -

DICOM deel 14 gecertificeerde monitoren

Om fouten te voorkomen moeten alle medische beslissingen genomen worden onder dezelfde omstandigheden. LG’s diagnostische monitoren worden daarom ingesteld op basis van het DICOM deel 14 standaard. Met deze standaard wordt het detailniveau van het scherm gewaarborgd voor een langere periode. De standaard “DICOM deel 14”, uitgegeven door National Electrical Manufacturers Association (NEMA) en het American College of Radiology (ACR), biedt strikte richtlijnen voor het functioneren van grijstinten kalibratie- en kwaliteitsborgingstests die moeten worden uitgevoerd op medische displays. De LG monitoren voldoen aan deze standaard en dragen daarom bij aan een haarscherpe diagnose.

 Superieure beeldkwaliteit voor een nauwkeurige klinische beoordeling.

De resolutie van de monitor is essentieel om details te kunnen onderscheiden van het medische beeld. Vaak worden er meerdere monitoren ingezet om de resultaten van de verschillende medische beelden tegelijk te bekijken. Daarom is een brede kijkhoek belangrijk. De 32HL512D biedt de hoogste resolutie, met 8 MP (3840x2160) aan informatie. Het 32-inch scherm maakt het voor professionals gemakkelijker om afwijkingen te identificeren in Röntgen, CT en MRI-scans. Ook is er ruimte om meerdere beelden in een tegelformaat tegelijk te bekijken.

Optimaal oogcomfort

Artsen kijken vaak lang naar een monitor, wat kan leiden tot vermoeidheid van de ogen.
Daarom beschikt de LG monitoren over een flikkerveilige leesmodus. Deze technologie beschermt de ogen van de gebruiker tegen vermoeidheid. De leesmodus verminderd het schadelijke blauwe licht in het scherm. Hierdoor kunnen artsen comfortabel werken.

 Draaipunt in twee richtingen en in hoogte verstelbare standaard

Het ergonomische designstandaard van de LG Diagnostic Monitor heeft een kantel-, draai-
en hoogteverstelling. Dit zorgt ervoor dat u de monitor comfortabel kunt gebruiken.

De kantel functie is voorzien van een aanpasbare multi-monitor configuratie. Dit is handig bij gebruik van diagnostische software. Hiermee kunt u de monitor vrij naar links of rechts draaien.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar https://www.lgsolutions.be/producten/medische-monitoren/ voor meer informatie of neem contact met ons op via b2b.benelux@lge.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International