Dental Tribune Belgium (Flemish)

IDS wordt hybride evenement in 2021

By Dental Tribune International
October 19, 2020

KEULEN, DUITSLAND – Ongeveer zes maanden voor de dentale beurs hebben de organisatoren van de International Dental Show (IDS) aangekondigd dat ze digitale elementen zullen toevoegen aan de 39e editie, die volgend jaar plaatsvindt. Het digitale IDS-platform biedt informatie over nieuwe producten, livestreams van webinars, persconferenties en evenementen, en een-op-eencommunicatie.

Het conferentiecentrum Koelnmesse, waar de IDS om de twee jaar plaatsvindt, heeft de afgelopen maanden maatregelen ontwikkeld en genomen om beurzen te digitaliseren en om te vormen tot hybride evenementen. “We willen de digitale tools die we de afgelopen weken ontwikkeld hebben voor computerbeurs Gamescom en DMEXCO - een beurs voor digitale marketing - op een gerichte manier inzetten voor IDS 2021, om zo de exposanten en bezoekers verschillende deelnamemogelijkheden te kunnen bieden naast het fysieke evenement in Keulen”, vertelt Oliver Frese, CEO van Koelnmesse.

Mark Stephen Pace, voorzitter van de raad van bestuur van de Vereniging van de Duitse Tandheelkundige Industrie (VDDI), voegt toe: “De toonaangevende wereldwijde vakbeurs IDS schrijft een nieuw hoofdstuk in haar bijna honderdjarige geschiedenis. De vakbeurs heeft in de afgelopen decennia continu de ontwikkelingen van de tandheelkundige markt en zijn spelers in beeld gebracht, en de gebruikers ondersteund met innovaties. Het is nu tijd om IDS verder te ontwikkelen. De technologische innovaties, vooral van de afgelopen jaren, zorgen voor een nieuw niveau van communicatie met onze klanten en met de hele tandheelkundige industrie, die al erg digitaal onderlegd is in de productie- en toepassingsgebieden ervan.”
In 2019 trok IDS meer dan 160.000 bezoekers uit 166 landen en exposeerden meer dan 2.300 bedrijven uit 64 landen op de beurs. Volgens de laatste cijfers van de VDDI hebben zich voor de deelname aan IDS 2021 al ongeveer 1.300 bedrijven aangemeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International